Home Edgie.nl, onze jongerensite Financieel Studieplan Volg Edgie via Facebook

Maatschappelijke partners

WWJB werkt samen met een aantal andere maatschappelijke organisaties:

Wijzer in Geldzaken is de wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van de Rijksoverheid en ruim 40 partije
Wijzer in Geldzaken. >

BALLSMEDIA
Balls media is about premium brands & premium people. Our main purpose is to establish new “shared values” that enhance competitiveness while simultaneously advancing the economic and especially social conditions in the communities in which we and our clients operate.
Ballsmedia. >

Emakina
Emakina.NL the full service Digital Native Agency.  Zij geloven dat de interactie tussen merken, organisaties en hun doelgroepen aan de basis ligt van hun succes.
Emakina>

Fonds 21
Fonds 21 (voorheen SNS REAAL Fonds) is een actueel, ondernemend en maatschappelijk betrokken fonds. We ondersteunen initiatieven op het gebied van Kunst & Cultuur en sinds 2011 is daar de pijler Jongeren & Maatschappij aan toegevoegd.
Fonds 21 >

Micrososft
Onze missie is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen we door onze technologie vóór ze te laten werken.
Microsoft. >

Uitdemin.nl
Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze 645 projecten, variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Uitdemin.nl>

LEF
LEF staat voor Leven en Financiën en is een innovatief platform voor financiële educatie aan jongeren. Het initiatief wordt gedragen door bezielde financieel adviseurs die hun ervaring en beroepspraktijk graag in de klas willen delen.
LEF >

NJR
NJR is de koepelorganisatie van jongerenorganisaties in Nederland. Bij NJR werken ongeveer 30 jonge mensen en honderden vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten voor jongeren. NJR geeft jongeren de kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; of dat nou in hun buurt of bij de VN in New York is. NJR adviseert overheden en andere organisaties over jeugdbeleid.
NJR >

 

Delen